DESPRE NOI

Compania Mediserv , fondata in anul 2003 la Cluj-Napoca, este partenerul profesionistilor din domeniul sanatatii publice si private in segmentul aparaturii medicale.

De la infiintare compania a colaborat cu diversi parteneri de renume international, ajungand in prezent sa poata furniza produse si servicii la cele mai inalte standarde de calitate.

Pentru ca intelegem necesitatile existente in sistemul sanitar romanesc public si privat, misiunea noastra este sa va punem la dispozitie, permanent si constant, aparate medicale de ultima generatie pentru: Terapie Intensiva, Medicina de Urgenta, Chirurgie, Neonatologie, Medicina interna, Cardiologie, Imagistica , Medicina veterinara, si nu in ultimul rand o echipa dedicata care sa va asigure service-ul si suportul tehnic necesar.

Parteneri MEDISERV:

Impression

SOPRO COMEG Gmbh – Germania cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu, ofera o gama completa de echipamente de endoscopie, de la unitati complete la instrumente durabile, re-utilizabile, de calitate ridicata. Oricare ar fi domeniul Dumneavoastra: Urologie, Laparoscopie, Artroscopie, Ginecologie, Coloana, ORL, SOPRO-COMEG va ofera cea mai buna solutie pentru a va satisface toate nevoile.

download

FLIGHT MEDICAL – Israel – fondata in 1996, Flight Medical Innovations Ltd. Este specializata in dezvoltarea, producerea si distributia de aparate medicale de ventilatie de top. Cu peste 18.000 de ventilatoare distribuite in toata lumea in ultimii 15 ani pentru ingrijire la domiciliu, pe termen lung, critica, in transport de urgenta sau pentru preventia dezastrelor, dispozitivele Flight Medical si-au castigat reputatia ca fiind demne de incredere, usor de utilizat si cu o bogata functionalitate.

satelec-250x250

SATELEC – Franta – parte a grupului ACTEON detine primul patent de tehnologie piezoelectrica pentru utilizarea in chirurgie BMF din 1972, extizandu-si produsele pentru chirurgia extra-orala incepand cu anul 2005. Produsele SATELEC se adreseaza tuturor chirurgilor care efectueaza taieri de precizie ale osului din domeniile: Cranio-Maxilo-Facial, Neurologie, Estetica, ORL, Oftalmologie.

edan

EDAN INSTRUMENTS INC – China – este o companie specializata pe cercetarea, dezvoltarea, producerea si distributia de echipamente medicale complexe din urmatoarele domenii: OB/GYN, Monitoare functii vitale, Electrocardiografe de diagnostic, Ecografie si Diagnostic In-vitro. Cu peste 80 de produse in portofoliu, EDAN a devenit lider in distributia de aparatura medicala care mentine o crestere sustenabila la nivel mondial.

logo

AKKUMED – Germania – experienta de peste 25 de ani in productia de acumulatori pentru aparatura medicala, special construiti pentru nevoile pietei medicale. Spre deosebire de acumulatorii de brand, gama oferita de AKKUMED include produse construite pentru a avea o calitate deosebita, la o fractiune de pret, pentru echipamentele medicale ale urmatorilor producatori, si nu numai: Braun, Fresenius, Physio Control, Abbot, Air Shields, Aesculap, Datex Ohmeda, Corpulus, Drager, Hamilton, etc. Avand peste 10.000 de modele in protofoliu, AKKUMED este alegerea ideala pentru a va mentine functionarea in conditii de siguranta a aparaturii Dumneavoastra, la cel mai mic pret!

31eeb8b

MPI-INC – Japonia – producator de video laringoscoape ce acopera toate ariile de intubari (cu lama clasica, cu stilet rigid, cu element flexibil), pentru toate tipurile de pacienti, de la nou nascuti la adulti.

medlune

MedLume Scientific – Taiwan – echipamente pentru incalzire sange, solutii perfuzabile, haine, etc; agitatoare trombocite; incubatoare trombocite;

Unimed

UNIMED – China – infiintata in anul 2004, compania este dedicata proiectarii, producerii si distribuirii de accesorii si consumabile pentru monitoare de functii vitale (cabluri ECG, senzori SpO2, mansete NIBP, senzori de temperatura, etc.

boscarol

BOSCAROL – Italia – infiintata in anul 1987, compania ofera solutii complete pentru medicina de urgenta la cele mai inalte standarde de calitate.

diagrammhalbach

DiagrammHalbach – Germania – companie specializata pe producerea si distribuirea de hartie termica pentru o gama larga de aparatura medicala (ECG, EEG, Spirometre, Videoprintere BW si Color).