Contactează-ne la +40 771 256 417
Instagram

Training sistem avansat de debridare Pulsar II™

tehnologie

Vizita partenerilor noștri de la Wound Care, din Marea Britanie, în România, în perioada 10-14 iulie, a fost o experiență entuziasmantă, aducând instruire specializată pentru dispozitivul Pulsar II™ și inaugurând promovarea produsului pentru prima dată pe piața din România, cu impact pozitiv asupra îngrijirii pacienților.

Training sistem avansat de debridare Pulsar II™

Suntem încântați să vă prezentăm rezumatul vizitei în România, în perioada 10-14 iulie, din partea partenerilor noștri de la Wound Care, Marea Britanie - producătorii dispozitivului medical revoluționar Pulsar II™ ,  pe care l-am promovat pentru prima dată în țara noastră. 

Echipa Wound Care a venit cu entuziasm să ne ofere o pregătire completă și detaliată privind utilizarea și beneficiile dispozitivului Pulsar II™, ghidându-ne în utilizarea optimă a dispozitivului Pulsar II™ și oferindu-ne cunoștințe avansate în domeniul îngrijirii plăgilor.

Împreună cu partenerii noștri, am vizitat mai multe spitale din România, prezentând Pulsar II™ profesioniștilor din domeniul sănătății. Feedback-ul primit a fost excelent, urmând să vizităm și alte spitale pentru a le prezenta mai departe acest produs. 

Această vizită a solidificat parteneriatul nostru cu Wound Care și ne-a oferit oportunitatea de a introduce Pulsar II™ pe piața din România cu succes. Suntem recunoscători pentru sprijinul și entuziasmul lor pentru colaborarea noastră.